Jag gråter lite

Bananer är en ört och nötter är en frukt.

ekvationer + en rosa morot



hejhopp, jag är då skit cool och är sjuk, så jag skönk så lågt så jag läser MULLARNAS BLOGGAR !!!! alltsåomg (7:or om någon inte visste vad mull betyder)

ochså klias de i öga.
OCH OCH OCH så kom tomten fram idag från skåpet.........




DE E KUL,VAD NI ÄN SÄGER½!


Lördagsmyyyys

Heeeeej
Idag e de dags för lördagsmys. American Pie maraton.
Kvällens planer:



AMERICAN PIE
OCH
SÅGSPÅN
ha en bra kväll. puss<33

Ge den härr till din maan.

Gurka (Cucumis sativus) är en art i familjen gurkväxter, och benämning på både plantan och frukten. Familjen Cucumis omfattar ca 30 arter.
Ursprungslandet antas vara Indien, där gurka odlats sen 5 000 à 4 000 år sedan. 1 000 år senare hade gurka kommit till Egypten. Visserlige har man inte gjort några arkeologiska fynd i Egypten, som direkt pekar på gurkodling, men av ett bibelavsnitt avseende det av Moses anförda uttåget ur Egypten framgår att israelerna kände till gurka från Egypten. Man räkna med att israelerna medförde gurkodlingskonsten till vandringsmålet Kanaans land, som motsvarar dagens Israel.[1] Från Israel har sedan gurka spritt sig över världen.

Innehållsanalys

En vanlig gurka består till cirka 96 % av vatten. Det övriga är mest cellulosa (kostfiber). Kostfiber är i och för sig nyttigt, men cellulosa är osmältbart för människan, och energiinnehållet i gurka blir därför lågt: 59 kJ (14 kcal) per 100 g gurka.[3] Gurka har en ringa halt av C-vitamin (askorbinsyra)

Förvaring

Tomater påverkar gurka oförmånligt, varför dessa grönsaker bör förvaras åtskilda.


OOOOUJE I AFRIKAS JUNGELSKOG

Coola bananer HISS
DISS  tofsmesar ! helt onödiga

inklusive dollarna från övrebro !11 kommerfå ståndiga krav från staten i efter arm





jaaa,,, jaa, jaaa JAA OKEJ JAG ÄR BEROENDE AV JA

filifjong sna ska bli k0onsträr med 0

fint...

lixom rofl

DAGENS ORDFRÅGA

att gå i duschen på morgonen är lika hemskt som om vegetarianer skulle måsta äta kött.

platyr


HAllonmaränger oc persilja

Vetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbarVetekaka med torkade jordgubbar
vete i kaka.MMMN
Kockens kommentar Saftig och knaggande god Typ: Kaka • Kök: Skandinavien • Tillagning: Bakat Foto av: kurisutina 1 2 3 4 5 Bli först med att betygsätta Vetekaka med torkade jordgubbar! Klicka på den stjärna (1-5) som motsvarar det betyg du vill ge. Ingredienser (1 portioner/st.) 2 dl socker 2 st ägg 3 dl gräddmjölk 1 dl flytande margarin 6 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 60 gram torkade,hackade jordgubbar Garnering 1 st vispad ägg pärlsocker Gör så här Sätt ugnen på 175 grader. Vispa socker och ägg. Häll i gräddmjölken och flytande margarinet. Blanda vetemjölet med bakpulvret och jordgubbarna. Häll i smeten och blanda så lite som möjligt. Häll i en smord och bröad form. Pensla med ägg och strö på pärlsocker. Grädda ca 60-70 minuter. Täck med papper efter en stund så att kakan inte bränns. Jag brukar variera kakan med att ta russin, röda körsbär, torkad blåbär, torkad ananas mm. i stället för jordbubbar. Det beror på vad man har hemma. Man kan bara blanda i 1 msk kardemumma för att få smak. Kommentarer till Vetekaka med torkade jordgubbar Skriv en kommentar

DET NI ALLA HAR VÄNTAT PÅ
















man skalll icke tända på smugglarråttor.


OM NI INTE SKRATTADE ÅT DETHÄR ÄR JAG INTE VÄN MED ER !!!!!!!!!!111111 SNA

fiolrn


RSS 2.0